PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum cauți pe Google informații după o imagine?

Acum două zile un cunoscut mi-a arătat o imagine și m-a întrebat ce reprezintă. Ia-m spus că nu știu și i-am sugerat să caute pe Google. S-a uitat mirat și a zis: Cum? Nu știu ce să scriu ca sa caut.

Ei bine unii dintre voi poate știți că Google a introdus un serviciu care îți dă voie să încarci o imagine și Google va afla ce reprezintă acea imagine. E simplu. Intri pe https://www.google.com/imghp și apeși pe iconița cu aparatul foto. Apoi încarci din calculator imaginea și dai căutare. Google va afla ce este în acea imagine și va afișa site-urile care vorbesc despre acel subiect precum și fotografii similare.

3 Comments

 1. Aş sugera o adresă mai uşor de ţinut minte , chiar cîteva adrese pe care personal le folosesc, adrese sugestive şi foarte uşor de ţinut minte, în stilul Google:
  images.google.com
  mail.google.com
  drive.google.com
  photos.google.com
  maps.google.com
  translate.google.com
  Chiar acuma am găsit că Google are şi căutare de videoclipuri (nici n-am avut idee de aşa ceva), aici: https://www.google.com/videohp.

 2. Interesant, dar căutarea după video nu există încă. Adică nu poți încărca tu un video să-ți spună despre ce e vorba. Nici nu cred că ar avea sens. Link-ul de care zici te ajută pur și simplu că cauți doar video.

 3. Oh, da, n-am testat… :(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑