Cum aflam cauzele si solutiile erorilor

2

Cred ca multi dintre voi ati intampinat pe parcursul utilizarii calculatorului o eroare si nu stiati din ce cauza a aparut. In acest tutorial o sa va aduc raspunsul la aceste intrebari, o sa va prezint un serviciu online, este vorba despre ErrorHelp care ne ajuta sa gasim cauzele si solutiile pentru diferite erori. Site-ul este foarte usor de folosit, trebuie doar sa introducem in casuta de cautare eroarea a carei solutii o cautam, si vom primi o multime de rezultate care duc spre alte site-uri care contin informatii despre eroarea respectiva. De asemenea, daca ati intampinat o eroare si i-ati gasit cauza si solutia, puteti sa ajutati si alti utilizatori prin trimiterea solutiei erorii, sau puteti sa lasati un link spre site-ul unde s-a gasit rezolvarea. Eu sper sa va fie de folos acest site, deoarece cu ajutorul lui puteti gasi informatii despre diferite erori care pot aparea oricand pe sistemul dumneavoastra de operare.

Vizionare placuta!

Număr de vizualizări : 2278

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

2 Comments

  1. Salut! Felicitari pt intro-ul de la tutoriale! Ati putea face un tutorial despre crearea unui astfel de intro? Bine-ntele nu ca si al vostru…

Leave A Reply