Cum activăm Group Policy Editor pe Windows 7 Home Premium, Home Basic și Starter

2

In tutorialul video de astazi o sa vedem ce trebuie sa facem pentru a putea folosi Group Policy Editor pe Win 7 Home Basic, Home Premium si Starter. Daca unii dintre dumneavoastra aveti ca sistem de operare una dintre versiunile de Windows 7 enumerate mai sus, atunci probabil ati observat ca pe aceste versiuni nu este disponibil Group Policy Editor, sau daca nu ati observat acest lucru, aflati acum.

Group Policy Editor este o functie a sistemelor Windows, care gestioneaza anumite setari pentru conturile de utilizator, pentru sistemul de operare, unele aplicatii, etc. In trecut am realizat cateva tutoriale care necesitau Group Policy Editor, insa daca aveti un Windows 7 care nu are activa aceasta functie, va trebui sa o activam manual.

Pentru a realiza acest lucru vom folosi o aplicatie care odata ce este instalata, ne permite sa folosim Group Policy Editor si pe versiunile de win 7 amintite mai sus.

Aplicatia poate fi descarcata de AICI. Acum va invit sa urmariti tutorialul video de mai jos pentru mai multe detalii.

Vizionare placuta!

Număr de vizualizări : 4944

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

2 Comments

Leave A Reply