PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât !

Cum acceleram computer-ul

Salut,in acest tutorial video vom prezenta auslogics boost speed. Acesta este un utilitar foarte bun, pe deasupra este si comerical adica cu bani. Boost Speed ne ajuta foarte mult la problemele noastre din pc care se strang mereu dupa un reinstall de windows sau daca avem windows de 1 an si ne curatat cu nicun soft,  si dupia spuneti ca merge greu, ei bine nu va mai merge greu cu acest utilitar, acesta a fost facut chiar pentru asa ceva si alte softuri mai fac, dar acesta face mai multe, dar bine cu success. Va astept sa-l probati si sa-mi spuneti sub tutorial la comentarii, daca va merge mai repede pc decat inainte. Si daca o sa spuneti de unde iau acest soft asta va priveste. NU !!! incurajam pirateria !!! Va Multumesc si va mai astept pe site-ul PC – Config.

Download Auslogics Boost Speed

Vizionare placuta!!!

(video)

10 Comments

 1. @”…de unde iau acest soft asta va priveste”

  O solutie legala si gratuita pentru Auslogics BoostSpeed 5 SE va ofer eu aici:
  http://gratuitro.blogspot.com/2010/10/auslogics-boostspeed-5-special-edition.html

 2. Super! Multumim de completare!

 3. Nelu am spus asa ptr ca stiu ca acest software e cu bani si v-am spus tuturor vizitatorilor daca o sa intrebati de unde luati softul asta va priveste nu trebuie sa va spun de unde-l luati sa nu intelegeti gresit adica unde va arat eu de unde-l descarcati asta-i alta treaba,dar eu vb despre cum il activati voi asta va priveste si nu incurajam pirateria asta-i vb populara cu nu incurajam pirateria.Sper sa-ti fie de folos acest soft si chestia aia de ai dat tu acolo link ala e un soft manarit de unii care nu au ce face si vor piraterie cat mai multa daia lai vazut tu ca e free si el nu este free e cu bani.

 4. Stefane nu stiu daca ai citit tot ce am scris pe blog despre aceasta oferta la Auslogics BoostSpeed 5 SE.

  Este o promotie oferita de AUSLOGICS(codul de activare il primesti de la ei) in colaborare cu MAJORGEEKS pentru o VERSIUNE SPECIALA care are unele limitari fata de versiunea completa, dar fata de versiunea trial multe optiuni sunt active.

 5. am versiunea 4.2.7.172 e buna ? e cu licenta sau trebuie sa o cumpara pe cea noua…..?

 6. care din cele doua e mai buna ?

 7. @ bosano
  Daca ai versiunea 4.2.7.172 si zici ca ai si licenta la ea, lasa asa, pentru ca asa cum scrie Nelu mai sus, aceasta versiune de Auslogics BoostSpeed 5 SE are unele limitari de servicii, si tu avand licenta o duci bine si asa. Daca ti neaparat si vrei sa cumperi versiunea cea noua esti liber sa o faci.

 8. mersi penru sfat…

 9. Am incercat si eu acest tutorial si merge 100% , eu detin un server de world of warcraft 2.4.3 „link sters de admin” si functioneaza cu 400 de playeri on, fara probleme,

  Multumesc

 10. Bravo ca merge !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

© 2017 PC-Config

Theme by Anders NorenSUS ↑