Crearea unui website pe platforma weebly

6

Astazi o sa vedeti un tutorial mai special. O sa urmariti un tutorial despre cum se face un site gratuit pe platforma weebly. site-ul pe care l-am facut in tutorial il puteti vedea AICI . Aceasta varianta de site e farte simpla si la indemana oricui, un astfel de site acceptand chiar si cod HTML.

Acest tutorial este in doua parti deoarece este destul de mare.

Daca alegeti sa realizati site-uri pe aceasta platforma va rog sa puneti link-urile site-ului dumneavoastra pe rubrica de comentarii sa vadem si noi ce treaba ati facut.

VIZIONARE PLACUTA

Daca aveti nelamuriri, intrebari sau adaugiri referitoare la tutorial va rog sa le postati pe rubrica de comentarii a site-ului.

Număr de vizualizări : 12332

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

6 Comments

  1. Salutare!
    Cum se introduce o rubrica de comentarii asa cum ai tu pe un site facut cu weebly?
    Multumesc!

  2. Weebly e o solutie pentru inceparori in ale site-urilor web dar asta nu inseamna ca trebuie neglijata. e o solutie foarte buna daca vrem sa ne creem un site rapid si complet functional.

Leave A Reply