PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum se face un site sau un blog folosind platforma Weebly

Astăzi crearea unui site nu mai pune atât de multe probleme ca acum câțiva ani. Oricine își poate face un site sa un blog în câteva minute folosind una dintre multele platforme gratuite disponibile pe internet.

În acest articol vă propun să facem un blog folosind platforma Weebly. Pentru asta nu trebuie decât să intrăm pe site, să ne creem un cont, să alegem un nume și un design pentru blog după care începem să adaugăm articole și să ne personalizăm tema. Voila! În 5 minute avem un blog pe care să ne publicăm scrierile. Iată aici blogul creat în timpul tutorialului: http://blogul.weebly.com/.

Din păcate, astăzi când avem atâtea posibilități tehnice pentru a face un site sau un blog, nu mai avem atât de mult conținut de valoare. Cea mai importantă parte a unui site sau blog este conținutul, articolele pe care noi le adăugăm. Dacă simțim că nu avem nimic valoros de spus ar trebui să mai așteptăm până ne formăm și apoi să ne deschidem un blog.

Încă un aspect pe care aș vrea să-l subliniez. Dacă vreți să faceți o treabă serioasă, sfatul meu este să vă cumpărați un domeniu propriu pe care să-l adăugați contului Weebly. Nu poți face un site sau un blog care să aibă autoritate fără să ai domeniu propriu.

Mult succes la scris articole de calitate. Dacă vă faceți site sau blog, aștept link-urile voastre pe rubrica de comentarii.

6 Comments

  1. Salutare!
    Cum se introduce o rubrica de comentarii asa cum ai tu pe un site facut cu weebly?
    Multumesc!

  2. Nu vad, avantaje, dezavantaje, și alte cele ce ai descoperit, dacă tot ai testat …

  3. Weebly e o solutie pentru inceparori in ale site-urilor web dar asta nu inseamna ca trebuie neglijata. e o solutie foarte buna daca vrem sa ne creem un site rapid si complet functional.

  4. Foarte bine! Ti-a iesit chiar ff bine! Doar ca ai facut o greseala in titlu! nu se srie sit ci site ;) Bafta in continuare! te mai astept la PC – Config!

  5. Ok!Multumesc!Site-ul vostru imi este mereu de ajutor cand am probleme cu calculatorul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑