Crearea unei arhive SFX cu WinRar

7

Astazi vom creea impreuna o arhiva de tipul SFX cu ajutorul lui WinRar. Acest tip de arhiva poate inlocui cu succes un KIT de instalare deoarece se poate extrage oriunde si are si aspectul de KIT (trebuind sa urmezi pasii unei instalari clasice), iar extensia este ca la un KIT obisnuit (.exe).Acestei arhive ii vom putea pune si o liceta, un titlu si odescriere si vom putea selecat locatia unde se va extrage.

Ca sa realizam aceasta arhiva nu avem nevoie decat de programul WinRar pe care il puteti downloda de pe site-ul nostru de la pagina de download.

VIZIONARE PLACUTA

Daca aveti nelamuriri, intrebari sau adaugiri referitoare la tutorial va rog sa le postati pe rubrica de comentarii a paginii sau a articolului.

Număr de vizualizări : 5949

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

7 Comments

  1. se pot arhiva 2 sau mai multe fisiere ca apoi acestea sa se lanseze toate la deschiderea arhivei sfx?

  2. exemplu: avem fisier.exe si foto.jpg in arhiva sfx. as dori ca la lnsarea arhivei prima data sa se execute fisier.exe apoi foto.jpg. cum procedez?

  3. Da se poate! Acolo unde eu am pus adresa siteului la “Run after extraction” scrii calea catre fisierul jpg iar la “Run before extraction” scrii calea catre fisierul exe. Astfel inainte de extragere se executa executabilul si dupa ce arhiva se extrage se va deschide imaginea! Sper ca ai inteles.

Leave A Reply