PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât !

Comodo Internet Security 2011

De cateva zile a fost lansata versiunea 5 pentru Comodo Internet Security, iar in acest tutorial urmeaza sa va prezint interfata acestei suite de securitate, care a fost imbunatatita fata de celelalte versiuni Comodo. Nu mai are rost sa ma lungesc cu scrisul pe foaia virtuala, deoarece am aratat totul in tutorialul pe care va invit sa il urmariti !

(video)

Scopul/Rezultatul tutorialului:
Acest tutorial a avut ca scop prezentarea suitei de securitate Comodo Internet Security 2011.

Număr de vizualizări : 6076

8 Comments

  1. Salut baieti miam facut un website de curand dar nu stiu sa postezi tutorialul direct pe site adica sa nu mai trebuieasca sa il uploadez si pe youtube ajutati-ma va rog!!!

  2. Trebuie hosting de calitate! pe host gratuit nu va merge!

  3. apropo si tu o sti andrie,referitor la ce spune Tiberiu, pina nu ai serverul tau nu vei putea pune tutoriale sau ce vrei tu la viteza mare ca fisiere ,etc…..

  4. In general imi place comodo si pot spune ca sunt chiar fan.Dar am si o nemultumire pe care v-o impartasesc.Echipa comodo a facut si testul pentru firewalluri pe nume Comodo Leak Test pe care produsul lor nu il trece.Cu setarile prezentate de Dragos care in mare parte sunt cele default debia strange 140/340.Eu am alte setari si deabia strange 170/340.Doar daca il setaezi sa blocheze tot obtine maximum.Ori aceasta nu este o optiune de luat in calcul.Concluzia este …daca acest firewall este foarte laudat inseamna ca altele sunt ca si inexistente.Poate Online Armure o fi mai grozav,desi la ultima instalare mi-a blocat calculatorul.Astept si parerile altor utilizatori.Va multumesc.

  5. @axelluny…ca sa scoata maximul de puncte trebuie sa dezactivezi sandbox-ul. eu am instalat firewall cu maxim proactive defense pe custom,defense + pe safe mode, fara sandbox si scot 340 din 340 in clt. Bafta!

  6. si Dragos, la faza cu porturile nu sunt de acord cu tine. Tu ai zis sa nu se umble acolo, io zic sa umblati si sa bifati ultima optiune block all incoming connections and make my ports stealth, tin sa te anunt ca multe virusari au loc prin ” penetrarea ” unor porturi. Bafta!

  7. qlimax1975 iti multumesc pentru setarile propuse.Intradevar sunt grozave.Raspunsul tau l-am vazut de mult si nu am uitat de el.Dupa testarea tuturor firwallurilor am ajuns la concluzia ca sunt de cacao indiferent de setarile efectuate.O versiune de zone alarm a mai facut fata,iar celelate versiuni mi-au distrus windowsul.Am testata pe diverese firewalluri tot felul de setari,multe nu prea au posibilitatea de prea multe setari.Prin dezactivarea sandbox la comodo
    intr-adevar 340/340 am obtinut.Deci raman la el”it was love at first sight”

  8. Cu placere, intr-adevar e cel mai bun de pe piata, si cel mai important, e free!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2017 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑