“Ciripiti” alaturi de noi

7

Astazi am dat  deschis si un cont de twitter al site-ului PC – Config, la sfatul si insistentele mai multor vizitatori! Totusi ar trebui sa spun si cate ceva despre acest serviciu twitter pentru aceia dintre voi care nu stiti ce este twitter (desi ma indoiesc). Twitter este o retea de socializare online destul de recent aparuta dar cara are un succes fulminant in ultimul timp. El poate fi asemanat cu un serviciu de sms-uri online asta pentru ca mesajele postate de noi nu trebuie sa aiba mai mult de 140 caractere. Cred ca am sa fac si un tutorial despre acest serviciu pentru ca mi se pare unul foarte interesant si atractiv.

Dar sa revenim la ale noastre. De astazi ne puteti urmari (daca doriti bineinteles) si pe twitter. Adresa noastra de twitter este http://twitter.com/AndreiGrosu Astfel veti putea afla stiri de ultima ora sau ultimile articole aparute pe site. Asa cum este si denumirea serviciului, vom “ciripi”. Asa ca fara alte cuvinte care ar fi de prisos va urez spor la ciripit!

Follow AndreiGrosu on Twitter

Număr de vizualizări : 3865

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

7 Comments

  1. am un leptop vreau sai instalez win.xp dar are linuxu si nu pleaca dupa cd, cum fac????????

Leave A Reply