Burn Aware – program gratuit de inscriptionare CD/DVD

13

In acest tutorial , va arat un soft de inscriptionat cd si dvd-uri . Acest program este free , adica gratuit .

Burn Aware ocupa foarte putin spatiu , atat ca sa nu simti la hard disk , si in plus nu manaca resurse decat atunci cand este folosit , deci e un soft lite bun free cu care sa-ti faci treaba foarte bine. Are si functie pentru Blu-Ray Disc , dar asta cine foloseste si are unitate optica blu-ray RW .Mai multe aveti in tutorial si in plus va pun mai jos un link de Download Burn Aware .

Atat pentru acest text , in tutorialul de mai jos aveti toate detaliile , si cateva sfaturi cum sa inscriptionati corect cd/dvd/blu-ray

Vizionare placuta !

Număr de vizualizări : 23687

Share.

About Author

Eu ma numesc Stefan. Mie imi plac foarte mult calculatoarele si IT-ul in general, iar in mod special partea bazata pe hardware si software.

13 Comments

 1. salut.Vreau sa stiu cum as putea vedea hd pe youtube (macar la 720p) fara intreruperi

 2. Eu folosesc de aprox. 2 ani jumate si nu am avut niciodata probleme cu Burn Aware,inca nu mi-a dat nici-o eroare 😀 sau sa imi strice ceva cd/dvd 🙂

 3. Cand vad lumea cat de incantata e de acest soft chiar imi dau seama ca sigur nu l-au prea folosit.
  Cat de binevoitor asi fi,vreau sa va spun ca am avut numai neplaceri cu acest soft.De fiecare data de cate ori am vrut sa-l adopt ca soft de inscriptionat a ramas cu pantalonii in vine.Adica se bloca pe la jumatatea dvd-ului,de nu mai puteam nici macar opri calculatorul.Este a treia experienta neplacuta suferita cu el.Pentru toti de aici va asigur ca lui NERO nimeni nu-i va da clasa nici macar in urmatorii 10 ani.Cu nero nu am avut niciodata vreun esec de inscriptionare.CHIAR SI PE LINUX FUNCTIONEAZA IREPROSABIL.Oare va intreb ati observat cat le trebuie la alte softuri sa inscriptioneze ceva si cat dureaza cu nero.Va asiur eu ca am facut aceste teste,deoarece am vrut cu asiduitate sa scap de nero deoarece era cu licenta.Ori in gama softurilor de inscriptionat free nu are rival.CdBurner XP sta 30 minute la inscriptionarea unui dvd la 4x pe un DVRAM.
  Poate doar Ashampoo sa se ridice la nivelul lui nero.
  Sper sa nu va inflamati deoare cred ca am si eu dreptul la opinie la fel ca si voi.Cineva care v-a citi comentariile noastre,aflandu-se incautarea unei alternative la Nero va cantarii argumentele tuturor,si va decide.
  Pentru Mircea pentru ati da seama daca se poate face ceva, urmareste daca bara de incarcare o ia inaintea punctului de rulare inmomentul vizionarii.Eu inclin sa cred ca e vorba de latimea de banda foarte “ingusta”.Pune si tu un test de viteza,ca sa vedem cum stai.DACA TESTUL DE VITEZA NU ESTE SUGESTIV nu ramane decat probleme cu flashplayerul(o fi o versiune veche)

 4. Frate incerci tu dar gramatica e varza ! Cel putin la acordul subiectului cu predicatu ! Pentru Dumnezeu suntem romani , daca nici propria limba nu o cunoastem , cum avem pretentie sa invatam alta limba !

 5. am net de la romtelecom de 2mb.VReau sa spun ca daca las acea linie rosie sa se duca pana la capat chiar si asa nu vad bine deoarece clipul se deruleaza ca niste imagini.IAr daca descarc acel clip fie la 720p sau chiar la 1080p il vad f bn.

 6. salut! 🙂 am o intrebare: cum scap de “hackingul” acela idiot cu RADMIN? 😐 va rog mult sa imi explicati ce si cum sa fac 🙂 …antivirus am dar tot se conecteaza idiotu/idiotii la PC-ul meu… 😐 pls HELP! 😐

 7. Ia-ti un firewall mai bun, si pentru a scapa, instaleaza Process Explorer, la care noi avem un tutorial, dupa care o sa poti vedea procesele care ruleaza pe pc si o sa verifici ce nu e in regula. Urmareste tutorialul si sper sa reusesti.
  P.S. Incearca sa nu mai salvezi fisiere suspicioase, verifica sa nu aibe extensie dubla.

 8. Draga Andrew tu ai un program server pe calculator instalt de radmin pentru a fi si tu victima la randul tau exact cum faceai tu cu altii.Deci in concluzie ai un spayware pe calculator.Ori il gasesti programelul manual ori cauti ceva de genul Spybot Search & Destroy 1.6.2 si airezolvat-o.Bafta!

 9. Frumos tutorialul,faceti un tutorial si cu nero 10 versiunea profesionala,daca se poate.

 10. sal stefan! am o intrebare cu care optiune pot face un CD s-au DVD bootabil cu windows 7 s-au xp: cu BOOT DISC s-au BURN IMAGE? ms ceao 😉

Leave A Reply