Bitcomet – un client de torrente rapid si foarte interesant

12

Astazi o sa va prezint Bitcomet, un client de torrente asemanator cu uTorrent, insa care are cateva functii mai interesante, cum ar fi previzualizarea torrentului inainte de descarcare.
Mie personal mi se pare cel mai bun, imi descarca repede filme, jocuri, etc. Sper ca il veti folosi si voi, pentru ca merita.
Vizionare placuta !!!

(video) Număr de vizualizări : 12089

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

12 Comments

  1. Frumos tutorial Dragos, am folosit si eu Bitcomet si nu imi place deloc cum descarca asa ca am ramas la uTorente pentru mine e cel mai bun. Bafta in continuare.

  2. La mine e viceversa. Cu uTorrent asteptam de ma saturam, si cu bitcomet cea mai mica viteza de descarcare e 500 kb.

  3. dragos intrebam pentru ca eu am net de la romtelecom de 3mb si nu descarc cu mai mult de 210 kb/s.Iara u am vaz ca descarci si cu 700 de kb/s.E ceva diferenta.Ma intreb oare eu de ce nu depasesc viteza aceea de 210/kbs.Si asta se intampla rar sa prind atat.

  4. Asa era si la mine cand foloseam uTorrent. De ce crezi ca am scris in textul de deasupra tutorialului ca bit comet e cel mai bun? pentru ca am simtit-o pe pielea mea, si nu o sa il mai scot din pc

  5. Incercati cu incredere acest program deoarece este grozav.Un lucru este clar…cam da probe cu celelalte de genul lui.Personal trag cu pana la 10M si aceasta ca sunt limitat de reteaua mea si dau cu max 1M.Pot pune si imagini cu vitezele mele dar Dragos poate confirma si fara poze.Cand o sa va uitati in lista “partenerilor” din bitcomet o sa vedeti persoane care folesc utorrent si o sa vedeti cu cat trag si cat dau.Apoi inevitabil sa faceti comparatie cu cei care folosesc bit ,din aceeasi lista.Consider ca acest lucru recomanda cel mai bine programul acesta.

  6. Dragos sunt suparat pe tine.Acest soft este extraordinar ,si detine o gramada de functii pe care nici nu ai indraznit sa le comentezi.Ai adus o ofensa acestui soft extraordinar.Sper ca vizitatorii sa-l descopere singuri si sa realizeze de ce spun aceste lucruri.Eu detin acest soft de cand era la versiunea 0.70 asa ca am experienta cu el suficienta.In momentul de fata ma repet,nu are rival.Am observat ca utorrent incearca sa-l cloneze.

  7. Dragos, a-si dori si eu sa stiu cum fac rost de toata bara aceea de torrente din stang? Multumesc anticipat

  8. @ Oana
    Daca ai bitcomet in engleza dai la View si alegi Favorites, daca ai in romana , dai la vezi si alegi panou lateral.

Leave A Reply