Bing – noul motor de decizie!

0

Acesta articol nu este un tutorial dar  prefateaza ce va urma. Adica un tutorial despre Bing. De ce nu l-am facut inca … pentru ca bing este abia in stadiul de beta (de testare).

Bing este noul motor de cautare oferit de Microsoft. Ei vor sa-i spuna “motor de decizie”. Acest motor de “decizie” (caci asa ii vom spune” vrea sa dea asalt la suprematia google lucru care nu poate decat sa ne bucure pe nou… utilizatorii de PC, pentru ca acest lucru va crea competitie constructiva, iar noi vom beneficie de servicii de inalta calitate!

Bing o sa atace singurul punc slab al google-ului. Adica o sa aiba rezultate foarte bine organizate, lucru care  nu se intampla si la google. Astfel dupa ce vom efectua o cautare, bing ne va oferi cateva filtre prin care sa ne decidem asupra rezultatului cautat. De aceea se numeste “Motor de decizie”

Număr de vizualizări : 2519

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

Leave A Reply