Avant browser

0

Avant este un browser nu prea renumit dar destul de interesant, zic eu. Principalele atuuri ale acestui browser sunt, zic cei care l-au creat: Profilul de stocare online, Modulul de salvare al parolelor, Reader-ul RSS (inexistent la alte browsere exceptand firefox), Gesturile cu mousul, Blocarea ferestrelor popup si modulul de Confidentialitate.

Mai pe scurt acest browser are cam tot ce ar putea sa existe la un browser ceea ce inseamna ca merita incercat. Viteza este destul de buna, iar consumul de resurse este destul de scazut.

Il puteti downloda de la pagina de download a site-ului sau de mai jos unde gasiti si cateva screenshot-uri.

DOWNLOAD Avant

Motorul de cautare principal este bing de la microsoft si pagina de pornire este tot bing (bing.com)

O alta functie interesanda a lui avant este ca daca il inchidem si redeschidem ne da posibilitatea sa alegem ce pagini pe care le-am avut deschise vrem sa le redeschidem odata cu browserul

Număr de vizualizări : 3072

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

Leave A Reply