PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Any Audio Converter – unul dintre cele mai bune programe pentru conversie audio

De multe ori am avut nevoie să convertesc o melodie într-un alt format și am tot căutat programe pentru asta. De cele mai multe ori am avut nevoie să pun o melodie ca fundal muzical în PowerPoint și a trebuit să o convertesc din mp3 în wav. Pentru astfel de momente este extrem de util un program ca Any Audio Converter.

Este gratuit și suportă foarte multe formate de fișiere audio. Poate de asemenea să transforme un fișier video în unul audio sau să descarce un fișier de pe internet (youtube de exemplu) și să-l convertească în format audio. Alte funcționalități ale programului sunt:

 • poate salva un CD sau un DVD audio pe computer;
 • ne poate ajuta să edităm un fișier audio (să tăiem părți din el, să-i mărim volumul, etc.
 • poate uni două sau mai multe fișiere audio.

Posibilitățile sunt multe și sunt sigur că își va găsi o utilitate și pentru voi. Iată formatele pe care le suportă acest program: MP3, WAV, WMA, Flac, AC3, AAC, M4A, M4R, OGG, AMR, etc.

Any Audio Converter poate fi descărcat gratuit de aici: any-audio-converter.com/any-audio-converter.php.

Vizionare plăcută!

7 Comments

 1. Salut Andrei iti dau 100%100 la acest tutorial si la celelante bravooo super tutorial fa si despre Any video convertor asta e pentru video ai putea sa faci si despre el daca vrei ca si el e bun la convertit video :-) dar e bun si asta pentru audio ca convertesty audio superrrrrrr.

 2. Pentru prezentari in power point converteam fisierele .mp3 cu nero. Formatul .wav imi iesea prea mare si dintr-un .pps de 3mb ajungeam la unul de 30mb. Cu ce imi recomanzi sa convertesc pentru a nu modifica dimensiunea formatului .mp3 ? Sau… macar sa nu fie atat de uriasa ? Imi trimiti raspunsul pe e-mail? Multumesc.

 3. Incearca sa folosesti any audio convertor dar nu garantez ca nu va modifica dimensiunea mp3-ului deoarece formatul .wav este un format foarte vechi si nu beneficiaza de o compresie buna. Din aceasta cauza fisierele wav sunt uriase ca dimensiune.

 4. Costy, inainte sa vi sa dai cu parerea, i-a mai dute odata si uitate pe VT si o sa vezi ca acolo e prezentat Any Video Converter nu Any Audio Converter, cel care l-a prezentat Andrei in tutorial. Si daca o fi si pe VT care ar fi problema??? Si cei de la VT au cateva tutoriale pe care Andrei le avea dinaintea lor pe site, asta e se mai intampla. Tu te uiti la stiri ?? Cand vezi o stire dimineata pe un canal tv, iar seara mai vezi odata aceeasi stire pe 10 canale, ce zici ?
  Si te rog ca in viitor, cand vei mai posta comentarii, nu mai scrie numele altor site-uri pentru ca vom fi nevoiti sa luam mansuri. O spun si pentru tine si pentru altii !!!!

 5. Salutari.Eu folosesc any audio comverter si pot sa spun ca sint multumit de calitatea comversiei dar si de calitatea compresiei pe care o face mai ales la comversia din mp3 in wma.Dupa cite am vazut eu comversia din alte formate in formatul mp3 ,chiar daca e facut la 320 kb/s se face cu pierdere din calitatea sunetului,pe cind comversia din alte formate in wma-aduce imbunatatire la calitatea sunetului dar si volumul melodiei va scadea considerabil,deci si compresia e bunicica.Multa bafta.

 6. buna, am si eu o intrebare : am dvd ( nu la pc din acela care se monteaza la tv) care nu citeste decat MP3 si videoul tot MP3 trebui sa fie , daca iau ceva sub alt format dupa net cum trebui sa il convertesc ca sa se vada video ca daca il fac MP3 este audio .
  Multumesc anticipat pentru raspuns.

 7. Nu exista video mp3… poate mp4 .. foloseste any video convertor il gasesti pe pagina de download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑