PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât !

Any audio convertor – cel mai simplu convertor audio

In acest tutorial, PC-Config va propune un soft de conversie GRATUIT (free). Acest soft este ,poate cel mai simplu si usor de folosit, program de conversie audio. Are comenzile puse intuitiv in mai multe locuri pentru a fi accesibil tuturor categoriilor de oameni, de la cei incepatori, pana la cei mai avansati.

Cu acest soft puteti obtine dintr-un mp3 (sau alt format audio), chiar si un sunet pentru o prezentare power point (wav este formatul power point).

Acest program poate fi downloadat de pe site-ul nostru de la pagina de download.

VIZIONARE PLACUTA

Daca aveti nelamuriri, intrebari sau adaugiri referitoare la tutorial va rog sa le postati pe rubrica de comentarii a site-ului.

9 Comments

 1. Salut Andrei iti dau 100%100 la acest tutorial si la celelante bravooo super tutorial fa si despre Any video convertor asta e pentru video ai putea sa faci si despre el daca vrei ca si el e bun la convertit video 🙂 dar e bun si asta pentru audio ca convertesty audio superrrrrrr.

 2. Pentru prezentari in power point converteam fisierele .mp3 cu nero. Formatul .wav imi iesea prea mare si dintr-un .pps de 3mb ajungeam la unul de 30mb. Cu ce imi recomanzi sa convertesc pentru a nu modifica dimensiunea formatului .mp3 ? Sau… macar sa nu fie atat de uriasa ? Imi trimiti raspunsul pe e-mail? Multumesc.

 3. Andrei

  15 mai 2010 at 11:14

  Incearca sa folosesti any audio convertor dar nu garantez ca nu va modifica dimensiunea mp3-ului deoarece formatul .wav este un format foarte vechi si nu beneficiaza de o compresie buna. Din aceasta cauza fisierele wav sunt uriase ca dimensiune.

 4. Admin acest tutorial este deja pe siteul videotutorial.ro;)

 5. costy asta este acuma chiar daca si pe Videotutorial.ro e asta e dar nu are nimic poate aci o fi altfel

 6. Costy, inainte sa vi sa dai cu parerea, i-a mai dute odata si uitate pe VT si o sa vezi ca acolo e prezentat Any Video Converter nu Any Audio Converter, cel care l-a prezentat Andrei in tutorial. Si daca o fi si pe VT care ar fi problema??? Si cei de la VT au cateva tutoriale pe care Andrei le avea dinaintea lor pe site, asta e se mai intampla. Tu te uiti la stiri ?? Cand vezi o stire dimineata pe un canal tv, iar seara mai vezi odata aceeasi stire pe 10 canale, ce zici ?
  Si te rog ca in viitor, cand vei mai posta comentarii, nu mai scrie numele altor site-uri pentru ca vom fi nevoiti sa luam mansuri. O spun si pentru tine si pentru altii !!!!

 7. Salutari.Eu folosesc any audio comverter si pot sa spun ca sint multumit de calitatea comversiei dar si de calitatea compresiei pe care o face mai ales la comversia din mp3 in wma.Dupa cite am vazut eu comversia din alte formate in formatul mp3 ,chiar daca e facut la 320 kb/s se face cu pierdere din calitatea sunetului,pe cind comversia din alte formate in wma-aduce imbunatatire la calitatea sunetului dar si volumul melodiei va scadea considerabil,deci si compresia e bunicica.Multa bafta.

 8. buna, am si eu o intrebare : am dvd ( nu la pc din acela care se monteaza la tv) care nu citeste decat MP3 si videoul tot MP3 trebui sa fie , daca iau ceva sub alt format dupa net cum trebui sa il convertesc ca sa se vada video ca daca il fac MP3 este audio .
  Multumesc anticipat pentru raspuns.

 9. Nu exista video mp3… poate mp4 .. foloseste any video convertor il gasesti pe pagina de download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

© 2017 PC-Config

Theme by Anders NorenSUS ↑