PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Advanced Windows Care, un soft gratuit care nu ar trebui să lipsească din nici un PC

În acest tutorial am sa va prezint un alt program de optimizare și întreținere a sistemului de operare Windows. Eu am mai prezentat și alte tutoriale legate de acest subiect, însă în tutorialul de astăzi vă voi prezenta un soft gratuit care are incluse opțiuni de optimizare și de performanta a PC-ului.

Programul se numește Advanced Windows Care, are și opțiuni de securitate, printre care și un Antivirus, curata regiștrii, defragmentează HDD-ul, elimina fișierele temporare care ocupa spațiul de pe hard și alte opțiuni pe care va invit să le urmăriți în acest tutorial.

Vizionare plăcută!

5 Comments

  1. foarte frumos dragos chiar stii sa faci tutoriale.tineo asa in continuare

  2. Multumesc frumos. O sa fac si altele.

  3. frate ai un sever autoinstall in pc „smss.exe” rula in procese.lasa jocurile pirat si pune mana si le cumparade la magazin sfatul meu. in rest tottul e ok. spor la tutoriale

  4. Da rula, dar eu folosesc XP sistem virtual, l-am facut special pentru tutoriale ca nu aveam chef sa-mi murdaresc sistemul real cu instalari si dezinstalari de softuri, pe sistemul real fac in general tutoriale pe care nu se instaleaza programe. Si in XP nu am jocuri pentru ca nu ma joc acolo ci testez softuri si cum se observa le si prezint.Mersi de sfat.

  5. foarte bine faci cu vbox e un program ff bun si mai ales gratuit. succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑