PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât !

Advanced Windows Care, un soft gratuit care nu ar trebui sa lipseasca din nici un PC

Bun venit la PC – Config. In acest tutorial am sa va prezint un alt program de optimizare si intretinere a sistemului de operare Windows. Eu am mai prezentat si alte tutoriale legate de acest subiect, insa in tutorialul de astazi va voi prezenta un soft gratuit care are incluse optiuni de optimizare si de performanta a PC – ului.

Programul se numeste Advanced Windows Care, are si optiuni de securitate, printre care si un Antivirus, curata registrii, defragmenteaza HDD – ul, elimina fisierele temporare care ocupa spatiul de pe hard si alte optiuni pe care va invit sa le urmariti in acest tutorial.

Vizionare placuta!

(video)

sursa imagine thumbnail & preview

5 Comments

  1. foarte frumos dragos chiar stii sa faci tutoriale.tineo asa in continuare

  2. Multumesc frumos. O sa fac si altele.

  3. frate ai un sever autoinstall in pc „smss.exe” rula in procese.lasa jocurile pirat si pune mana si le cumparade la magazin sfatul meu. in rest tottul e ok. spor la tutoriale

  4. Dragos

    4 august 2010 at 19:08

    Da rula, dar eu folosesc XP sistem virtual, l-am facut special pentru tutoriale ca nu aveam chef sa-mi murdaresc sistemul real cu instalari si dezinstalari de softuri, pe sistemul real fac in general tutoriale pe care nu se instaleaza programe. Si in XP nu am jocuri pentru ca nu ma joc acolo ci testez softuri si cum se observa le si prezint.Mersi de sfat.

  5. foarte bine faci cu vbox e un program ff bun si mai ales gratuit. succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

© 2017 PC-Config

Theme by Anders NorenSUS ↑