PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Acronis Drive Monitor

Acronis Drive Monitor este un program gratuit produs de cei de la Acronis. Acest soft monitorizează starea de sănătate a discului, ne anunţă când apar unele erori, ne permite să prevenim unele evenimente critice, se utilizează de funcţia hard rezident numită S.M.A.R.T. (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology). Pentru cei care nu au această funcţie, Acronis Drive Monitor oferă nişte scripturi pentru non S.M.A.R.T. compatibil RAID.
Celelalte opţiuni ale programului vă las pe voi să le urmăriţi în acest tutorial.

Scopul/Rezultatul tutorialului:
Prezentarea programului gratuit Acronis Drive Monitor.

6 Comments

 1. Foarte bun tutorialul,foarte bun softul bravo baietilor.

  Eu am o foarte mare problema mie imi indica o alerta cu rosu ca temperatura este la 93 grade f,ce pot face in cazul acesta??
  Astept raspuns va rog!

 2. @ pc1990
  Daca iti arata temperatura in grade Fahrenheit, nu trebuie sa te sperii.
  Daca zici ca iti arata 93 grade Fahrenheit, aceasta temperatura in grade celsius are 33 de grade. Nu e o valoare asa de mare…
  E greseala mea, deoarece am omis sa spun in tutorial ca daca cumva veti avea grade Fahrenheit in loc de grade Celsius cum aveam eu, nu trebuie sa va speriati pt ca intotdeauna gradele Fahrenheit arata temperatura mai mare, iar cei care nu sunt atenti o confunda cu temperatura in grade Celsius, cum e si in cazul tau.

 3. mie imi zice ca tre sa dau enable la S.M.A.R.T. din bios :|

 4. salut , am si eu o intrebare ,poate calculatorul sa preia id meu sa raspunda la intrebari prin baza de date creeat ???

 5. Daca hardul meu nu e sanatos, inafara de faptul ca vede acest lucru,il poare si repara???.Nu de alta dar alte programe concepute in linux fac foarte bine acest lucru.

 6. Ciao. Nici al meu nu stie S.M.A.R.T. si nu stiu ce inseamna „script”….. Numai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑