Abby Fine Reader

6

Abby Fine Reader este un soft foarte foarte bun care ne ajuta sa convertim poze (care contin text), fisiere PDF in format Word, si nu numai. Aceste functii sunt cele mai importante dar si celelalte care ne permit sa-l folosim ca scaner sunt la fel de folositoare.

Va invit sa urmariti acest tutorial despre Abby Fine Reader!

Aceste tutoriale le puteti gasii la noi pe site cu ajutorul motorului de cautare din partea dreapta sus sau cu ajutorul categoriilor pe care le gasiti in meniul lateral.

VIZIONARE PLACUTA

Aceste tutoriale le puteti gasii la noi pe site cu ajutorul motorului de cautare din partea dreapta sus sau cu ajutorul categoriilor pe care le gasiti in meniul lateral.

Daca aveti nelamuriri, intrebari sau adaugiri referitoare la tutorial va rog sa le postati pe rubrica de comentarii a site-ului.

Număr de vizualizări : 9848

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

6 Comments

  1. Stimate Domm Admin Abby finer reader pe sistemul meu nu functioneaza sal folosesc 30 de zile,spune sa introduct serialul.Ma poate ajuta cineva va rog frumos?

  2. As putea zice ca din toate softurile prezentate pe sait acesta este de o inestimabila valoare.Dar bineinteles pentru cineva care stie sa aprecieze valoarea lui.Tutorialul este foarte slab.Este foarte superficial.Am observat ca tu consideri ca acest soft este in primul rand pentru convertiri din pdf in word.Eu spun clar acest soft”OCR”=Optical character recognition este asa cum spune si aici pentru recunoasterea scrisului din imagini needitabile si transf. in fisiere editabile.Personal stiu ca documentul PDF se poate edita fara probleme dar nu de oricine.Sunt softuri specializate …chiar f mici,chiar si portabile car fac o convertire grozava a documentelor pdf,mult mai buna decat Abby.Abby este in principal pentru o utilizare in tandem cu un scaner.Exista un addon special pentru fiecare limba in parte chiar si pentru romana,si astfel poate face chiar atomat corectarea cu diacritice.Imi pare rau ca ai avut curajul sa te apuci de tutorial fara sa ai un scaner la indemana si consider o ofensa adusa acestui minunat soft.Versiunile 9,si 10 la recunoastere scot si pozele de exemplu stampilele si le poti muta tu pe document unde doresti.Cel mai concludent mod de a prezenta softul era sa pui o carte cu fata in jos pe un scaner si sa o scanezi si apoi sa ii dai runoastere ,verificare si salvare in word sau pdf.Cu Abby si cu OmniPage Professional sau facut toate cartile in format pdf existente pe net chiar si in limba romana.Daca voi considerati ca in momentul cand am dat cu ochii de un soft pe net imediat poti sa-i si faci tutorial atunci gresiti f mult.Tutorial nu inseamna o prezentare exact ca unui telefon pe you tube ci in viziunea mea inseamna etalarea experientei personale cu respectivul soft,scoaterea in evidenta a anumitor caracteristici ascunse si care nu sunt tocmai atat de intuitive de multe ori. Draga Andrei sper ca “inspiratia” sa fie cu voi in continuare.

  3. axelluny

    SUNT DE ACORD CU TINE

    Acest soft este o comoara pe care o folosesc de ani buni! Am o lucrare redactata deja, o scanez si o reeditez! AM niste file scrise si le vreai din nou le REEDITEZ dupa scanare! Pentru asta e ABBY FINE READER! Acest tutorial e slabut intradevar, multi nu o sa stie de fapt ce face ABBY! Totusi cel ce a facut tutorialul poate a vrut doar sa anunte de existenta lui si atat!
    Sper sa continue altii IDEEA, in special DRAGOS care are tutoriale foarte bune!

Leave A Reply