PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

3 instrumente gratuite pentru gestionat timpul

Tehnica de lucru pomodoro zice că după fiecare interval de 25 de minute lucrate este bine să iei o pauză de 5 minute. Mulți oameni folosesc această tehnică și afirmă că dă roade.

Tehnologia vine și ne oferă câteva instrumente gratuite pentru a gestiona timpul conform tehnicii momodoro. Astfel avem la dispoziție câteva servicii care ne cronometrează activitatea la calculator și ne anunță când este momentul să facem o pauză. Iată câteva dintre ele:

e.ggtimer.com este un site unde putem seta ce intervalul de timp dorit, iar după ce timpul expiră vom fi atenționați printr-un sunet în boxe și printr-un flash în bara de adrese.

O alternativă bună este tomato-timer.com care ne poate cronometra reprizele de lucru cât și pauzele.

Dacă nu dorim să folosim site-uri, atunci avem la dispoziție focus booster, o aplicație gratuită care odată instalată face cam același lucru (ne cronometrează reprizele de lucru și ne anunță când e momentul pentru o pauză.

Tu pe care o alegi?

2 Comments

  1. io iti recomand eterlab eyedefender ( il programezi si faci pauza , pentru vedere in mod special ) ….iar daca se leaga de vedere , adauga si flux ,,,,bafta!

  2. Mi-ai anticipat gândul. Despre f.lux va fi următorul minut de IT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑